DFC A1 struikelt in de achtste finale over Wieldrecht: 3-1

15 mei 2007 588x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 struikelt in de achtste finale over Wieldrecht: 3-1

Het is DFC A1 gisteravond niet gelukt door te dringen tot de halve finale van het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal. De ploeg verloor met 3-1 van Wieldrecht A1 na een 2-0 ruststand.


Volgens leider Rens Vuik was DFC geenszins de mindere, creëerde het zich diverse kansen maar bleef de afwerking onder de maat. Wieldrecht bleek effectiever en nam al in de 19de minuut de leiding. Vier minuten later verdubbelde Wieldrecht de voorsprong. Pas halverwege het tweede bedrijf schoot Marvin Hooplot (foto) DFC terug in de wedstrijd (2-1). De ploeg probeerde langszij te komen maar werd nog geen drie minuten later door Wieldrecht afgetroefd (1-3). Daarmee was het duel gespeeld.


De andere halve-finalisten zijn Dubbeldam, Oranje Wit en De Alblas. Dubbeldam kwalificeerde zich zonder in actie te komen omdat tegenstander en bekerhouder ASWH zich plotseling terugtrok uit het toernooi. De Alblas versloeg EBOH met 0-2 en Oranje Wit plaatste zich via strafschoppen nadat na de reguliere speeltijd de stand gelijk was (1-1).


In de halve finale ontmoet Wieldrecht nu De Alblas en neemt Oranje Wit het op tegen Dubbeldam.


Later deze maand speelt DFC nog om de plaatsen vijf tot en met acht in het toernooi. Wie de tegenstander wordt is mede door het terugtrekken van ASWH nog onbekend.


http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com