DFC A1 plaatst zich via klinkende zege op VVAC (6-1) bij laatste acht

11 mei 2007 691x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 plaatst zich via klinkende zege op VVAC (6-1) bij laatste acht

DFC A1 heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal. Het team van interim-coach Frank Zwakhals en leider/coach Rens Vuik klopte tweedeklasser VVAC A1 met 6-1 na een 2-0 ruststand.


DFC was als hoofdklasser een flinke maat te groot voor de ploeg uit Ottoland. Ebu Ozturk was met drie goals bij DFC de meest gevierde man. Marvin Hooplot bracht DFC na elf minuten aan de leiding door alert te reageren toen de VVAC-keeper een schot van Sabit Kayhan niet onder controle kreeg. Tien minuten later tikte Marvin Hooplot na een ingooi van Thomas van Brakel de bal door naar Ebu Ozurk die fraai afrondde (2-0). Ebu zorgde tien minuten na rust na een individuele actie voor de beslissende 3-0. Frederik Mastenbroek (foto) vergrootte de kloof naar 4-0 waarna Ebu Ozturk zijn hattrick verrichtte met DFC’s vijfde treffer. Pas tien minuten voor tijd kon VVAC wat terugdoen (5-1). Het laatste woord was uiteindelijk ook aan DFC. Ibo Karasahin benutte een strafschop nadat Ebu Ozturk was gevloerd: 6-1.


http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com