DFC A1 loot VVAC A1 in achtste finale Dordt Centraal Jeugdbokaal

2 mei 2007 729x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 loot VVAC A1 in achtste finale Dordt Centraal Jeugdbokaal

DFC A1 speelt in de achtste finale van het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal tegen VVAC A1 uit Ottoland. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdagavond 8 mei op het Sportpark Reeweg in Dordrecht (SC Reeland).


Dat werd gisteravond bepaald tijdens de loting in het clubgebouw van Rijsoord. Daar was het organisatiecomité neergestreken om het verdere verloop van het toernooi te regelen. Behalve voor de achtste finales werd er ook geloot voor de kwart- en halve finales. De loting voor de achtste finales had het volgende resultaat:


Dinsdag 8 mei: Wieldrecht – VVGZ (wedstrijd 1), Oranje Wit A2 – Oranje Wit A1 (2), DFC – VVAC (8);


Woensdag 9 mei: EBOH – Pelikaan (4), De Zwerver – De Alblas (5), ASWH – Reeland (3);


Donderdag 10 mei: Dubbeldam – Rijsoord (6) en Drechtstreek – RCD (7).


Kwartfinales: Winnaar wedstrijd 1 tegen winnaar 8 (wedstrijd A), winnaar 2 tegen winnaar 7 (B), winnaar 3 tegen winnaar 6 (C), winnaar 4 tegen winnaar 5 (D).


Halve finales: Winnaar A tegen winnaar D, winnaar B tegen winnaar C.


Rens Vuik die namens DFC de loting bijwoonde gisteravond: ,,Voor DFC A1 betekent dit dat als we VVAC kloppen we in de kwartfinale spelen tegen de winnaar van Wieldrecht – VVGZ. Wordt ook dan gewonnen dan komt de tegenstander in de halve finale uit het kwartet  EBOH, Pelikaan, De Zwerver en De Alblas.


De hele eindronde van het toernooi (van achtste finales tot eindstrijd) wordt gespeeld op het complex van SC Reeland (Sportpark Reeweg).


Meer op: http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com