April goed voor 23.472 bezoeken aan de website – Nieuw maandrecord!

1 mei 2007 2201x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor April goed voor 23.472 bezoeken aan de website – Nieuw maandrecord!

De belangstelling voor de website van DFC blijft ongemeen groot. Zo leverde de maand april een nieuw record op. In die periode werd  23.472 keer een bezoek gebracht aan de site. Dat betekent een daggemiddelde van 782 bezoeken (30 dagen).


Het oude record werd gevestigd in januari van dit jaar met een totaal van 23.408 bezoeken. Dat leverde omdat januari nu eenmaal 31 dagen telt, een daggemiddelde op van 755 visits. Het afgelopen jaar (mei 2006 tot en met april 2007) kreeg de site 193.788 keer een bezoek.


,,Sinds 1 januari ligt het maandtotaal inmiddels continu boven de 20.000. Over de eerste vier maanden van 2007 (januari tot en met april) bedroeg het totale aantal visits 85.865. Als dat zo doorgaat eindigen we 2007 met een score van dik boven de 200.000”, aldus eindredacteur Fred van Dongen. Hij hamert er nogmaals op dat deze aantallen ‘meer advertenties verdienen en dus meer kostenloze inkomsten voor de club’.


Fred van Dongen:  ,,Kennelijk is men zich er binnen de club nog niet overal van bewust dat we in de 21ste eeuw leven. Een tijdperk waarin het medialandschap en dus ook de advertentiesector razendsnel verandert. Door in te spelen op die verandering toon je niet alleen aan mee te willen en kunnen gaan in de dynamiek van deze tijd, maar genereer je ook op moderne wijze nieuwe fondsen. Stilstaan betekent daarom achteruitgaan. En dat druist tegen mijn natuur in. Mijn aard zegt dan onverbiddelijk: stop op het hoogtepunt, want eenmaal over the hill loop je alleen maar tegen frustraties aan”.


,,Overigens wil ik bij deze iedereen bedanken die in de maand april met foto’s, teksten en ideeën enthousiast en voorbeeldig heeft meegewerkt aan dit nieuwe succes! En natuurlijk Arie Hoornweg die nauwgezet de veelbekeken categorieën uitslagen en programma verzorgt”, aldus Fred.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com