Achste finale Dordt Centraal Jeugdbokaal: DFC A1 vanavond tegen VVAC

5 mei 2007 688x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Achste finale Dordt Centraal Jeugdbokaal: DFC A1 vanavond tegen VVAC

In de achtste finales van de Dordt Centraal Jeugdbokaal ontmoet DFC A1 vanavond (dinsdag) op het sportpark Reeweg (SC Reeland) in Dordrecht tweedeklasser VVAC A1 uit Ottoland. Het duel begint om half acht.


DFC A1 kan zich volledig concentreren op het populaire regionale toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal nu het volledig gevrijwaard is van nacompetitie-zorgen.


Dubbeldam liet zaterdagmiddag de website van DFC weten dat het niet in beroep gaat tegen de twee winstpunten in mindering die hun A1 door de tuchtcommissie kreeg opgelegd wegens schuld aan het staken van de competitiewedstrijd bij DFC A1 ruim anderhalve maand gelden. Dat betekent dat Dubbeldam (16 winstpunten – 11de) en Longa (5 winstpunten – 12de en laatste) rechtstreeks degraderen uit de hoofdklasse en NOAD (tiende) nacompetitie moet spelen om behoud van het hoofdklasserschap. DFC en NOAD eindigden weliswaar met evenveel punten (18), maar aangezien het doelsaldo van DFC stukken beter was, eindigde DFC op de veilige negende stek van de ranglijst.

Meer op http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com