7TEGEN7: Scheids, dragen ze nou allemaal het rugnummer 11?

12 mei 2007 648x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7TEGEN7: Scheids, dragen ze nou allemaal het rugnummer 11?

Nar Veure, het voetbalteam van DFC’s vermaarde en bewonderde carnavalsgilde, presenteerde zich op de tweede speelavond van DFC’s 7TEGEN7 Toernooi in een nieuwe uitrusting. Waarmee de leutmakers aantoonden het toernooi serieus te nemen. Een tenue in de clubkleuren rood en wit maar met bijzondere rugnummers (arme scheids, dragen ze nou allemaal het nummer 11?) en shirts met een markante voorkant.


Speler-fotograaf Stephan van Beusekom legde het allemaal vast met zijn camera en maakte en passant ook nog enkele andere bijzondere beelden van het tot dusver buitengewoon geslaagde toernooi. De website is buitengewoon verguld dat Stephan zijn beelden beschikbaar stelde. Dank.


FOTOREPORTAGE STEPHAN VAN BEUSEKOM

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com