7 TEGEN7 (1): Ongeslagen FC Knudde nu al zeker van de finale

11 mei 2007 564x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 7 TEGEN7 (1): Ongeslagen FC Knudde nu al zeker van de finale

De tweede speelavond van het 7TEGEN7 Toernooi van DFC heeft al een finalist opgeleverd. In poule B won FC Knudde twee keer overtuigend. Met nog een speelronde te gaan staat de ploeg ongeslagen en onbereikbaar bovenaan. Wie tegenstander wordt in de eindstrijd wordt pas op 24 mei duidelijk. Poker Stars (DFC 1) leidt het klassement op een punt gevolgd door De 32’ers (DFC 2).


De belangstelling en sfeer waren gisteravond weer enorm. Gelukkig bleef het droog ondanks de dreiging van enkele stevige regenwolken.


Volgende week donderdag (17 mei) zijn er geen wedstrijden vanwege Hemelvaartsdag. De vijfde en tevens slotronde wordt donderdagavond 24 mei gespeeld. Als de eindstand in de twee poules bekend is, worden de zg. kruisfinales gespeeld. De poulewinnaars strijden dan om het kampioenschap, de nummers 2 om de derde plek in het eindklassement etc.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com