Zaterdag (21 april) Surinaamse Avond bij DFC

10 april 2007 785x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag (21 april) Surinaamse Avond bij DFC

DFC houdt morgen (zaterdag 21 april) in de eigen sportzaal een Surinaamse Avond. De prijzen van de toegangskaarten bedragen in de voorverkoop 10 euro, op de avond zelf 12 euro. De zaal gaat open om acht uur, eten kan vanaf half negen. Er is keuze uit nasi of roti, wel even vooraf opgeven. Het feest eindigt om 01.00 uur.

Het programma vermeldt verder onder meer een demonstratie salsa; tevens zal er een hindustaanse dans worden opgevoerd. Een Surinaamse dj zorgt in elk geval voor de nodige sfeer. De sportzaal zal die dag worden omgetoverd tot een tropische verrassing. Kaarten zijn te koop bij de evenementencommissie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com