Website-enquête DFC: Ronaldinho heeft meeste recht op het nummer 10

10 april 2007 624x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Website-enquête DFC: Ronaldinho heeft meeste recht op het nummer 10

De voorbije tien dagen besteedde de website van DFC de gebruikelijke enquête aan het Braziliaanse voetbal. De stelling luidde:

Ronaldinho is zijn geliefde shirt met het nummer 10 in het team van Brazilië kwijtgeraakt aan landgenoot Kaká (AC Milan). De Barcelona-ster moest in de laatste oefenduels genoegen nemen met de 7. Wie heeft volgens u het meeste recht op het rugnummer 10?


In totaal werden 160 stemmen uitgebracht. Ronaldinho bleek onder de website-bezoekers nog altijd het populairst. Hij kreeg 105 stemmen (65,6 procent) tegen zijn landgenoot Kaká 55 stemmen (34.4 procent).


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com