Vijfde zege op rij blijft uit – DFC 2 maatje te klein voor koploper Pelikaan

1 april 2007 2222x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vijfde zege op rij blijft uit – DFC 2 maatje te klein voor koploper Pelikaan

DFC 2 zag een fraaie reeks van vier overwinningen op rij zaterdag onderbroken door Pelikaan 3. De gasten uit Zwijndrecht zegevierden na een 0-2 ruststand met 0-6.


Pelikaan wedijvert met Oranje Wit om het kampioenschap en nam derhalve tegen DFC geen halve maatregelen. Bovendien moest DFC 2 zijn vaste doelman Ronald van Pelt missen, die was geschorst wegens een handsbal buiten de zestien vorige week uit bij Rijsoord. Voor de leiding van het tweede kwam de nederlaag niet echt onverwacht: ,,Pelikaan is gewoon een maatje te groot voor ons”. Evenals het eerste is ook het tweede de komende twee weekends vrij van competitieverplichtingen. Op 21 april wordt de 21ste competitieronde gespeeld, een week later alweer de allerlaatste van dit seizoen.


Bijgaand enkele foto’s van aanvalsacties van het tweede voor rust tijdens het duel van afgelopen zaterdag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com