Vandaag begint tweede bedrijf schoolvoetbal DFC

8 april 2007 647x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vandaag begint tweede bedrijf schoolvoetbal DFC

Vandaag (woensdag 11 april) wordt bij DFC het tweede deel van het traditionele Dordtse Schoolvoetbal gehouden. Evenals vorige week woensdag beginnen de eerste wedstrijden om half twee ’s middags. Tegen vijf uur zullen de prijzen worden uitgereikt.


Aan de aflevering van vandaag nemen dertien Dordtse scholen deel met 24 teams. Er is deze keer maar één poule van spelers uit  groepen 3 en 4 (6 en 7 jaar) van het basisonderwijs; de overige vier poules bestaan uit teams uit de groepen 5 en 6 (8 en 9 jaar). In alle poules wordt een halve competitie afgewerkt. De wedstrijden worden gespeeld op halve velden en duren elk 15 minuten. De poulewinnaars krijgen een beker; iedere deelnemers ontvangt een herinneringsvaantje. De prijsuitreiking wordt verricht door twee spelers van DFC 1.


De basisscholen die vandaag present zijn op het complex van DFC zijn Geert Groote (4 teams), Prins Bernhard (1), Het Kristal (2), De Driehoek (1), Johan Friso (4), School Vest (3), De Bever (3), De Sterrekijker (2), JF Kennedy Eddingtonweg (1), Mondriaan (1), De Satelliet (1) en de Buitenschool (1).


Het Dordtse schoolvoetbaltoernooi van 2007 wordt op diverse sportcomplexen in de stad afgewerkt. Voor de organisatie van het toernooi-onderdeel bij DFC zorgt de Vereniging Oud-DFC. Vorige week kon Oud-DFC terugzien op een prima organisatie. De sfeer op en rond de velden was toen mede door het mooie weer fantastisch, zoals bijgaande foto’s aantonen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com