SCHOOLVOETBAL BIJ DFC (4): Organisatie kan terugzien op geslaagd evenement

4 april 2007 611x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SCHOOLVOETBAL BIJ DFC (4): Organisatie kan terugzien op geslaagd evenement

Het toernooi-onderdeel dat bij DFC werd gehouden was georganiseerd door de Vereniging Oud-DFC, daarbij gesteund door tal van DFC-vrijwilligers en scheidsrechters. Met de organisatie wilde DFC, dat in augustus 2008 125 jaar bestaat,  zich extra op de kaart zetten. Daarom werden tijdens het evenement flyers uitgereikt waarin DFC wordt aangeprezen als een warme club met een grote traditie die al heel lang bekend staat om zijn goede jeugdopleiding. Het DFC-bestuur hoopt hiermee de aanwas van jonge leden verder aan te wakkeren.


De organisatie kan terugzien op een buitengewoon geslaagd evenement. Met dank aan de vele vrijwilligers. De organisatie liep als een trein – ook al dreigde de prijsuitreiking wat chaotisch te verlopen vanwege het enorme enthousiasme van de spelertjes. Maar dat hoort bij echte spontaniteit.


Woensdag 11 april wordt bij DFC deel twee van het Schoolvoetbal voor het basisonderwijs gehouden. Dan strijden 30 andere school-zeventallen (opnieuw basisschoolgroepen 3 /4 en 5/6) om de prijzen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com