SCHOOLVOETBAL BIJ DFC (4): Met dank aan alle vrijwilligers!

11 april 2007 578x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SCHOOLVOETBAL BIJ DFC (4): Met dank aan alle vrijwilligers!

Het toernooi-onderdeel dat bij DFC werd gehouden was georganiseerd door de Vereniging Oud-DFC, daarbij gesteund door tal van DFC-vrijwilligers en scheidsrechters. Met de organisatie wilde DFC, dat in augustus 2008 125 jaar bestaat,  zich extra op de kaart zetten. Daarom werden tijdens het evenement flyers uitgereikt waarin DFC wordt aangeprezen als een warme club met een grote traditie die al heel lang bekend staat om zijn goede jeugdopleiding. Het DFC-bestuur hoopt hiermee de aanwas van jonge leden verder aan te wakkeren.


Namens alle deelnemende scholen dankte directeur Ger Hüsen van de JF Kennedy Oud-DFC, DFC, de talrijke vrijwilligers en uiteraard ook de scheidsrechters voor hun medewerking.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com