SCHOOLVOETBAL BIJ DFC (1): Johan Friso en De Bever succesrijkst

4 april 2007 773x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SCHOOLVOETBAL BIJ DFC (1): Johan Friso en De Bever succesrijkst

Pasen betekent in Dordrecht per traditie Schoolvoetbal. Vandaag werd op diverse locaties in Dordrecht begonnen met dit enorm populaire toernooi. Zo kwamen bij DFC dertig schoolteams uit het basisonderwijs in actie: 10 zeventallen uit de groepen 3 en 4 (6-7 jaar) en 20 ploegen uit de groepen 5 en 6 (8-9 jaar).


De dertig teams waren verdeeld over zes poules van vijf ploegen die een halve competitie draaiden. De wedstrijden duurden een kwartier en werden gespeeld op halve velden. Succesrijkste school was Johan Friso dat drie teams kampioen zag worden. De Bever kwam niet verder dan twee titels – vanzelfsprekend ook een prima resultaat.


VOOR FOTO’s VAN ALLE DEELNEMENDE SCHOLEN ZIE:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com