SCHOOLVOETBAL BIJ DFC (1): Dertien basisscholen actief met 24 teams

11 april 2007 561x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor SCHOOLVOETBAL BIJ DFC (1): Dertien basisscholen actief met 24 teams

Vandaag werd bij DFC het tweede deel van het traditionele Dordtse Schoolvoetbal gehouden. Aan deze aflevering namen dertien Dordtse basisscholen deel met 24 teams. Er was deze keer maar één poule van spelers uit  groepen 3 en 4 (6 en 7 jaar) van het basisonderwijs; de overige vier poules bestonden uit teams uit de groepen 5 en 6 (8 en 9 jaar). In alle poules werd een halve competitie afgewerkt. De wedstrijden werden gespeeld op halve velden en duurden elk 15 minuten.


De basisscholen die vandaag present waren op het complex van DFC waren Geert Groote (4 teams), Prins Bernhard (1), Het Kristal (2), De Driehoek (1), Johan Friso (4), School Vest (3), De Bever (3), De Sterrekijker (2), JF Kennedy Eddingtonweg (1), Mondriaan (1), De Satelliet (1) en de Buitenschool (1).


Het Dordtse schoolvoetbaltoernooi van 2007 wordt op diverse sportcomplexen in de stad afgewerkt. Voor de organisatie van het toernooi-onderdeel bij DFC tekende de Vereniging Oud-DFC.

VOOR FOTO’s VAN ALLE DEELNEMENDE SCHOLEN ZIE:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com