Pupillenteams DFC grijpen net naast kampioenschappen

28 april 2007 675x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Pupillenteams DFC grijpen net naast kampioenschappen

Het is de pupillenteams E1 en E2 van DFC vanmorgen niet gelukt de kampioenschappen binnen te slepen. Beide hadden hun wedstrijd moeten winnen, maar verloren.


DFC E1 trad aan bij titelrivaal Alblasserdam E1 en nam bij rust met 1-2 de leiding. Na de hervatting sloeg Alblasserdam twee keer toe. Door de 3-2 zege greep Alblasserdam nu het kampioenschap. Hetzelfde overkwam DFC E2 dat thuis van titelconcurrent De Zwerver E2 had moeten winnen. De ploeg, die de laatste zeven wedstrijden had gewonnen, kwam met 2-0 voor, maar kon die weelde kennelijk niet aan. De Zwerver kwam terug en stond bij rust zelfs met 2-3 voor. In de tweede helft lukte het DFC niet langszij te komen, waarna de ploeg achterin de deur moest openzetten. De Zwerver liep toen moeiteloos uit naar een 2-10 zege en pakte zo het kampioenschap.


Jongens van DFC E1 en E2: jammer maar jullie kunnen in elk geval terugblikken op een competitie met mooie resultaten. Blijf sportief en in de nieuwe (najaars)competitie ontstaan ongetwijfeld weer nieuwe mooie momenten.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com