Paaskampgangers vanmiddag vertrokken naar Arnemuiden

6 april 2007 567x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskampgangers vanmiddag vertrokken naar Arnemuiden

Dik dertig jeugdleden van DFC zijn vanmiddag met diverse leiders per autobus van EGAO naar Zeeland vertrokken voor het traditionele Paaskamp. De locatie is evenals vorig jaar is het recreatieoord De Zilveren Schor in Arnemuiden.


Het Paaskamp duurt vier dagen. Als een rode draad loopt de zg. DFC Masters door alle activiteiten heen. Onderdelen van deze breed samengestelde wedstrijd zijn onder meer een quiz, een reflectorenspel, een bootjesbaan, een zweet-renspel, touwtrekken, een voetbalcarrousel en als afronding op zondag een bonte avond. Bij terugkeer maandag aan het eind van de middag zullen de prijzen van de DFC Masters worden uitgereikt. Verder staan op het programma een dart-toernooi, honkbal, een bosloop en vrij zwemmen.Voor de spelers van DFC B1 wordt het een bijzonder paasweekeinde. Zaterdagmorgen keren ze voor een paar uurtjes terug naar Dordrecht waar om twaalf uur tegen Terneuzen B1 wordt gespeeld. Het betreft een inhaalwedstrijd in de hoofdklasse-competitie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com