PAASKAMP: Fantastic Eight winnen DFC Masters-toernooi

9 april 2007 746x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PAASKAMP: Fantastic Eight winnen DFC Masters-toernooi

Met zwemmen en corvee is vandaag het Paaskamp 2007 van de DFC-jeugd beëindigd. Eind van de middag keerde het gezelschap jeugdspelers en leiders terug in Dordrecht.


In de DFC-kantine werd het vierdaagse evenement in het Zeeuwse recreatieoord De Zilveren Schor in Arnemuiden afgesloten met huldebetoon en prijsuitreikingen. Namens het jeugdbestuur dankte Hans Boogert alle mensen die financieel hebben bijgedragen aan het kamp en vanzelfsprekend ook alle vrijwilligers die als spel- of kampleiders hun paasdagen beschikbaar hadden gesteld aan de DFC-jeugd. Leiders en deelnemers kregen ieder een herinnering: een heus t-shirt in DFC-rood met  de tekst ‘DFC – Paaskamp 2007’.


In de kantine werden er ook nog prijzen uitgedeeld. De deelnemende jeugdleden waren in Arnemuiden verdeeld over vijf groepen met bijzondere namen: Dordt Stars, Fantastic Eight, Freaky’s , Paasbendes en Banaapies. Onder de werktitel DFC Masters kon iedere ‘ploeg’ punten vergaren met activiteiten als reflectorenspel, voetbalcarrousel en verspringen. Omdat ze volgens Hans Boogert ‘het vooral met karaoke goed deden’ ging de titel naar de Fantastic Eight van leider Paul Hartendorp. Zijn zeven winnende mannen (Firat Kaynar, Jur Zuijderduijn, Max Hartendorp, Kevin Verstegen, Davey van der Hoek, Jordy van Wijngaarden en Okan Arslan) ontvingen allemaal een kampioensbeker.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com