PAASKAMP DFC: Groeten uit zomers Arnemuiden!

8 april 2007 639x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PAASKAMP DFC: Groeten uit zomers Arnemuiden!

De derde dag van het Paaskamp van DFC werd gekenmerkt door fantastisch weer. Dat verhoogde het enthousiasme. Recreatieoord Het Zilveren Schor aan de boorden van het Veerse Meer bleek zo een ideale plek om sport, spel, ontspanning en bruinen te combineren.


Vandaag stonden onder meer een bosloop, touwtrekken en bijzondere voetbalactiviteiten op de rol voor de bijna veertig jonge DFC’ers uit de jeugdcategorieën B tot en met E. De dag werd afgerond met een Bonte Avond en een kampvuur.


Maandag Tweede Paasdag wordt het Paaskamp afgesloten met een bezoek aan een zwembad in de buurt van Arnemuiden. Als dat achter de rug is, wordt per bus teruggereisd naar Dordrecht. De groep wordt daar ’s middags omstreeks half vijf verwacht. Een half uurtje later zullen in het DFC-clubgebouw de prijzen van het zg. ‘DFC Masters’ (een klassement aan de hand van de vergaarde punten tijdens de diverse spelonderdelen in Zeeland) worden uitgereikt. Ook worden dan weer Vaardigheidsdiploma’s verstrekt en ontvangt iedere deelnemer een ‘vaste’ herinnering.


Helaas werd de kampleiding vandaag met een man gereduceerd. Spelleider Patrick van de Wetering was ziek geworden en besloot naar huis terug te keren. Daar is hij meteen in zijn bed gekropen.


Bijgaand enkele foto’s van vanmiddag gemaakt door Fred Eland, waarvoor dank.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com