PAASKAMP DFC: Foto’s van keeper Koen van Torenburg (DFC B1)

10 april 2007 2172x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PAASKAMP DFC: Foto’s van keeper Koen van Torenburg (DFC B1)

Vrijwel het hele team van DFC B1 (junioren) nam deel aan het Paaskamp in het Zeeuwse Arnemuiden. Het was een drukke bedoening voor de jongens, want tussendoor moesten ze ook nog in Dordrecht voor de competitie aantreden tegen Terneuzen B1. DFC won dat duel overigens overtuigend met 4-0 mede door een hattrick van Ahman Dhondai.


Terug in Zeeland werd die overwinning flink gevierd. Dat weerhield de spelers er niet van volop deel te nemen aan de diverse paasactivieiten. Zodra er een bal aan te pas kwam, voelden ze zich thuis als vissen in het water. Maar ook met karaoke bleken diverse B-spelers wel raad. Het gemengde DFC-team dat uiteindelijk de DFC Masters won, bestond uit drie B-spelers (Firat Kaynar, Davey van der Hoek en Kevin Verstegen).  


De deelnemende jeugdleden waren in Arnemuiden verdeeld over vijf teams met bijzondere namen. Onder de werktitel DFC Masters kon iedere ‘ploeg’ punten vergaren met activiteiten als reflectorenspel, voetbalcarrousel en verspringen.


Keeper Koen van Torenburg van B1 maakte heel wat foto’s van zijn ploeggenoten, maar vond ‘er maar twee goed genoeg voor de site’. Bij deze dan. En Koen: bedankt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com