KABOUTERS DFC (2): Paasfoto’s gemaakt door José de Kloe

7 april 2007 1899x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor KABOUTERS DFC (2): Paasfoto’s gemaakt door José de Kloe

Een feestje voor de DFC-kabouters is – hoewel soms vermoeiend – meestal ook een feestje voor ouders en grootouders. Ze leven altijd intens en – gelukkig ook – voorbeeldig mee met de sport-en spelactiviteiten van hun kids. Ook steken ze vaak zelf de handen uit de mouwen bij het organiseren en goed verlopen van de speciale gebeurtenissen.


Natuurlijk neemt ook menig ouder de camera mee om een en ander vast te leggen ‘voor nu en later’. Zo kreeg de website van DFC vanmiddag al foto’s doorgeseind van het Paasfeestje van vandaag. Foto’s gemaakt door Kabouter-mamma José de Kloe. Waarvoor dank!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com