Kabouter-toernooi DFC (1): Jan van der Straaten reikte prijzen uit

14 april 2007 563x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouter-toernooi DFC (1): Jan van der Straaten reikte prijzen uit

Het kabouter-toernooi dat DFC vandaag organiseerde, werd gewonnen door de kleintjes van EBOH. Dat team won alle vijf z’n wedstrijden. De laatste (tegen Oranje Wit) overigens maar net – pas vlak voor tijd viel de enige en winnende goal.


De prijzen (bekers voor elk team plus herinneringsvaantjes voor alle deelnemende kabouters) werden uitgereikt door Jan van der Straaten. Hij is lid van verdienste van DFC en al geruime tijd KNVB-parlementslid – om precies te zijn Van der Straaten  is landelijk afgevaardigde amateurvoetbal en zit in die hoedanigheid in het ‘parlement’ van de voetbalbond. De oud-voorzitter van DFC had de prijzen zelf ter beschikking gesteld, wat hem terecht dank en waardering van het DFC-jeugdbestuur opleverde.


Van der Straaten benadrukte het belang van het verschijnsel kaboutervoetbal en vond het verder terecht belangrijk dat de ouders van de kaboutertjes zich tijdens het toernooi voorbeeldig hadden opgesteld.


Eindstand van het toernooi: 1 EBOH 5-15, 2 Oranje Wit  5-12, 3 Dubbeldam 5-9, 4 Wieldrecht 5-4, 5 DFC 2 5-4, 6 DFC 1 5-0.


Bijgaand een foto van het winnende team (EBOH) en foto’s van de prijsuitreiking.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com