JUNIOREN: DFC B1 pakt in slotfase de volle winst in Zeeuws-Vlaanderen

14 april 2007 504x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUNIOREN: DFC B1 pakt in slotfase de volle winst in Zeeuws-Vlaanderen

DFC B1 maakte er vanmiddag in Hulst tegen HVV’24 B1 een spannend duel van. Pas vijf minuten voor tijd kwam de winnende treffer tot stand (2-3). DFC was met een krappe selectie naar Zeeuws-Vlaanderen getrokken omdat Leon Raaymakers (ziek) en Frank Vermeij (geblesseerd) ontbraken.


Bij rust stond DFC met 1-0 achter mede doordat het in de eerste helft enkele goede kansen onbenut liet. Vlak na de hervatting zorgde Ibo Karasahin voor de verdiende gelijkmaker (1-1), maar nog geen minuut later stond de ploeg weer op achterstand na een communicatiestoornis in de defensie.


Het betere DFC besloot tien minuten voor tijd tot een eindsprintje. Lufhullah Kilic was bij een scrimmage voor het HVV-doel het meest alert (2-2). Vijf minuten later zette Luthullah een een-twee op met Volkan Mavili. De laatste rondde de actie uiteindelijk doeltreffend af (2-3).


Uitslagen inhaalwedstrijden Hoofdklasse B-junioren van vandaag: Kloetinge – Roosendaal 5-1 (Kloetinge kampioen – gefeliciteerd!),  HVV’24 – DFC 2-3, Beek Vooruit – Wieldrecht scheidsrechter niet opgekomen.


Stand: Kloetinge 20-51 (kampioen), Pelikaan 20-42, Papendrecht 20-39, DFC 20-34, Wieldrecht 19-27, Roosendaal 20-25, Virtus 20-24, Terneuzen 20-24, Beek Vooruit 19-18, Zeelandia Middelburg 20-18, HVV’24 20-11, Dauwendaele 20-10.


Hans Jongeneel, vader van B1-speler Matthijs en van DFC 1-speler Mark, reisde mee naar Zeeuws-Vlaanderen en leverde speciaal voor de DFC-website bijgaande fotografische wedstrijdbeelden. Waarvoor dank!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com