JUNIOREN: DFC A1 blijft in de degradatiezone hangen

14 april 2007 564x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JUNIOREN: DFC A1 blijft in de degradatiezone hangen

DFC A1 is er vanmiddag niet in geslaagd zijn degradatiezorgen te verlichten. De ploeg verloor thuis met 1-4 van TSC dat nog volop in de raceis om het kampioenschap. Bij rust leidden de Oosterhouters met 0-2.


Hoewel DFC diverse kansen kreeg maar ze bijna stuk voor stuk onbenut liet, was de zege van TSC verdiend. Ook de gasten misten vooral vlak na rust enkele opgelegde mogelijkheden. Het duel had mogelijk een ander verloop gekend als de scheidsrechter na vijf minuten de bal op de stip had gelegd toen DFC-spits Ebu Ozturk binnen de zestien onreglementair werd gestuit.


TSC kwam na twintig minuten op voorsprong door een suffige goal. Met een mooi diagonaal schot werd het kort daarop 0-2 en leek het duel beslist. Na de hervatting liep TSC naar 0-3. Pas na een kwartier verzilverde DFC een van zijn diverse kansen via Marvin Hooplot (1-3). De aansluitingstreffer inspireerde de ploeg tot meer aanvallend spel wat resulteerde in enkele mogelijkheden. Die waren evenwel deze middag niet aan DFC besteed. Een kwartier voor tijd gooide TSC met een vierde treffer het duel definitief op slot.


Uitslagen inhaalwedstrijden Hoofdklasse A-junioren van vandaag: DFC – TSC 1-4, Baronie – NOAD 5-1, DESK – RKDVC 1-5.


Stand: Dongen 20-51, TSC 20-48, DESK 20-45, RKDVC 20-35, Baronie 20-31, “t Zand 20-31, Oranje Wit 20-27, Papendrecht 20-23, NOAD 20-18, Dubbeldam 19-15, DFC 19-11, Longa 20-2.


De in de 87ste minuut bij een 4-2 stand gestaakte wedstrijd DFC A1 – Dubbeldam A1 is niet in de stand verwerkt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com