Erwin en Leontien Loos druk in de weer met camping in Kroatië

13 april 2007 949x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Erwin en Leontien Loos druk in de weer met camping in Kroatië

Erwin Loos, die vorig seizoen jeugdtrainer was bij DFC en vorige week met Pasen weer even langskwam bij de club, zegt met zijn Leontien ‘een ambitieus en avontuurlijk Vlaams/Nederlands koppel te vormen’. ,,We hebben ons werk in het voortgezet onderwijs en de dienstverlening aan mensen met een handicap opgegeven en richten ons met veel plezier op het organiseren en beheren van onze camping in Kroatië.“  Ze zijn druk in de weer met de aanleg. Bedoeling is dat het vakantieoord volgend voorjaar open gaat.


Erwin: ,,Camping Jezera is de ideale plek voor een afwisselende vakantie in Kroatië. Genieten is bij ons het uitgangspunt en dat kan op veel manieren. Of u nu een rustzoeker bent of juist houdt van een actieve vakantie, het is beide mogelijk. Ook voor de culinaire genieters is deze schitterende omgeving een aanrader. “


Camping Jezera ligt op slechts 7 kilometer afstand van het mooiste nationale park van Kroatië: NP Plitvièka Jezera (foto). Dat staat op de werelderfgoed-lijst van de Unesco.


http://www.campingjezera.com


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com