Enorme belangstelling voor Surinaamse Avond DFC

29 april 2007 706x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Enorme belangstelling voor Surinaamse Avond DFC

De belangstelling voor de Surinaamse Avond die de evenementencommissie van DFC vorige week zaterdag hield was enorm. Zo’n 150 belangstellenden hadden toegangskaarten gekocht voor het spektakel in de tropisch Dordts versierde sportzaal van DFC.


Allen beleefden een geweldige avond vol muziek en (folkloristische) dans en ook nog een Hollandse polonaise. Evenementenbaas Henk Nieboer testte onder de nodige aanmoedigingen ook nog zijn kunde op het gebied van de limbo. Ook waren diverse spelers van DFC 1 aanwezig.


BAAS RAM (dank) bood de website van DFC weer diverse foto’s van het evenement aan, die we door omstandigheden pas nu kunnen plaatsen. Meer foto’s van hem zijn te vinden op onderstaande link.Daar staan ook beelden van de 28 april gespeelde competitiewedstrijd tussen DFC 5, dat ook goed vertegenwoordigd was op de Surinaamse Avond, tegen ZBC’97 9.


http://dfcza5.spaces.live.com/?lc=1043

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com