Dordtse Avondvierdaagse in eerste week van juni: inschrijven kan nu al

3 april 2007 623x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dordtse Avondvierdaagse in eerste week van juni: inschrijven kan nu al

De traditionele Dordtse Avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden van dinsdag 5 tot en met vrijdagavond 8 juni.


DFC wil dit jaar weer met een flinke afvaardiging pupillen en junioren meedoen aan het wandelfestijn. In het DFC Nieuws van dinsdag 17 april jl. staat een inschrijvingsformulier dat kan worden  ingeleverd bij het jeugdbestuur. Elke zaterdagochtend kan bovendien meer informatie worden gevraagd bij het jeugdbestuur.


De organiserende wandelsportvereniging Willen Is Kunnen (WIK) rekent weer op een grote deelname van sportverenigingen waarbij het accent traditiegetrouw ligt op de jeugd. Start en finish zijn elke wandelavond zoals gebruikelijk op het Sportpark Reeweg.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com