Dordt Centraal Jeugdbokaal: DFC A1 haalt uit bij Papendrecht (1-4)

18 april 2007 638x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dordt Centraal Jeugdbokaal: DFC A1 haalt uit bij Papendrecht (1-4)

DFC A1, versterkt met enkele spelers van DFC B1, heeft woensdagavond in het populaire toernooi om de Dordt Centraal Jeugdbokaal flink uitgehaald bij Papendrecht A1: 1-4. Bij rust leidde DFC al met 0-3.


Ibo Karasahin en Kevin Verstegen, die gewoonlijk beiden in B1 spelen, hadden een belangrijk aandeel in de ruime zege. Ibo scoorde tweemaal, terwijl Kevin op een cruciaal moment zijn keeper op de doellijn te hulp schoot, aldus DFC’s leider en grensrechter Rens Vuik. Ook Frederik Mastenbroek kende een substantieel aandeel in de overwinning met twee assists en een goal (de vierde) na een solo-actie.


Al na drie minuten stond DFC voor door Ibo Karasahin. Daarna liep de ploeg via treffers van Ebu Ozturk en opnieuw Ibo uit naar een 0-3 ruststand. Tien minuten voor tijd bouwde Frederik Mastenbroek de voorsprong uit naar 0-4 waarna Papendrecht via de zogeheten eretreffer de nederlaag nog een draaglijk aanzien kon geven.


Beide ploegen komen uit in groep B van het toernooi. De uitslagen tot nu toe in deze groep: Papendrecht – ASWH 0-4, DFC – ASWH 1-3, Papendrecht – Dubbeldam 1-2, Papendrecht – DFC 1-4. Resterend programma: dinsdag 24 april Dubbeldam – DFC,  woensdag 2 mei ASWH – Dubbeldam.


Stand: ASWH 2-6,  Dubbeldam 1-3, DFC 2-3, Papendrecht 3-0. De nummers een en twee kwalificeren zich rechtstreeks voor de achtste finales die verder worden aangevuld met de vier beste nummers drie uit de zes groepen. Papendrecht is na het verlies tegen DFC uitgeschakeld.  


FOTOGRAAF MICHEL STERRENBERG VAN DORDT CENTRAAL stelde weer enkele foto’s van de wedstrijd beschikbaar aan de website van DFC. Waarvoor dank.


http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com