DFC F1 bij Papendrecht heel dicht bij eerste competitie-zege

22 april 2007 805x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC F1 bij Papendrecht heel dicht bij eerste competitie-zege

Het allerjongste DFC-team (F1) heeft weer een punt gepakt. De wedstrijd zaterdag tegen Papendrecht ging gelijk op, aldus ‘pa’ Ronald van Pelt. DFC kwam op een verdiende voorsprong door Yusuf Cali. Papendrecht werd daarna sterker, maar door goed keeperswerk van Fatih Uysal bleef het lang 0-1 voor DFC. Vlak voor rust werd het helaas toch 1-1.


Na de rust werd DFC sterker, wat resulteerde in een paar kansen, maar de verdiende overwinning bleef uit. ,,De jongens hebben heel goed gevoetbald en waren dicht bij hun eerste overwinning.” DFC won na afloop wel het gebruikelijke penalty-schieten.


BIJGAAND ENKELE WEDSTRIJDBEELDEN GEMAAKT DOOR PA PLEUN VAN GELDEREN

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com