DFC A1 voorkomt nederlaag in de allerlaatste minuut (2-2)

23 april 2007 595x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC A1 voorkomt nederlaag in de allerlaatste minuut (2-2)

DFC A1 speelde dinsdagavond in de strijd om de Dordt Centraal Jeugdbokaal met 2-2 gelijk bij Dubbeldam A1. Het was DFC’s laatste laatste groepswedstrijd in het populaire toernooi. Door dit moeizame gelijkspel eindigt DFC in elk geval als derde in de groep en heeft het zich volgens de toernooileiding daarmee geplaatst voor de achtste finales.


Het duel kwam allerminst in aanmerking voor de schoonheidsprijs. DFC was duidelijk met de gedachten bij het belangrijke competitieduel komende zaterdag uit tegen Oranje Wit. Voor rust vertoonde de DFC-verdediging regelmatig gaten en kon Dubbeldam een 2-0 voorsprong opbouwen. Drie  minuten voor de pauze schoot Delil Yildiz vanaf elfmeter DFC naar 2-1 nadat Marvin Hooplot onreglementair was gestuit binnen de zestien. Na de hervatting wist DFC pas in de allerlaatste minuut langszij te komen. Marvin Hooplot kopte toen een vrije trap van Ebu Ozturk binnen: 2-2.


De uitslagen tot nu toe in deze groep: Papendrecht – ASWH 0-4, DFC – ASWH 1-3, Papendrecht – Dubbeldam 1-2, Papendrecht – DFC 1-4, Dubbeldam – DFC 2-2. Stand: ASWH 2-6, Dubbeldam 2-4 (doelsaldo +1), DFC 3-4 (+1), Papendrecht 3-0. Laatste wedstrijd: woensdag 2 mei ASWH – Dubbeldam.


De nummers een en twee kwalificeren zich rechtstreeks voor de achtste finales die verder worden aangevuld met de vier beste nummers drie uit de zes groepen.http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com