DFC 2 slaat weer toe: nu zes overwinningen in laatste zeven duels

22 april 2007 602x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 slaat weer toe: nu zes overwinningen in laatste zeven duels

DFC 2 behaalde zaterdag uit bij Sliedrecht 4 zijn zesde overwinning in zeven wedstrijden. Na een 1-1 ruststand werd het 1-3. De eerste helft was Sliedrecht een stuk beter en ook feller, meldt doelman Ronald van Pelt. De gastheren kwamen dan ook op een verdiende 1-0 voorsprong.


Vlak voor rust kwam de bal via een kluts voor de voeten van Maarten Janssen. Hij bedacht zich geen moment en tikte de 1-1 binnen. Gelijk na de hervatting scoorde invaller Willem Opmeer de 1-2. DFC voetbalde in de tweede helft een heel stuk beter; er werd geknokt voor elkaar. Martijn “Tinus” van der Waal poeierde van afstand een bal op de lat. Tien minuten later werd het dan toch 1-3 door Steven Rokette (foto) en was de zwaar bevochten overwinning een feit.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com