DFC – DRECHTSTREEK (4): Club van Honderd: borreltje én historische beelden

28 april 2007 2111x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – DRECHTSTREEK (4): Club van Honderd: borreltje én historische beelden

Speciale genodigden bij het laatste competitieduel waren de leden van DFC’s Club van Honderd. De leden van deze charitatieve instelling hebben DFC dit seizoen met een bedrag van 2000 euro kunnen steunen. Als blijk van waardering kregen ze voor aanvang van de wedstrijd in de commissiekamer een drankje aangeboden. Na afloop was er ook nog een hapje en een borreltje.


En natuurlijk werden heel wat herinneringen opgehaald en de laatste persoonlijke nieuwtjes uitgewisseld. Ook waren er repro’s van allerlei DFC-beeldmateriaal uit het verre verleden te bewonderen, evenals ingelijste ‘historische’ foto’s. DFC bestaat zoals bekend volgend jaar 125 jaar en is daarmee een van de oudste voetbalclubs van Nederland.


Het beeldmateriaal was uitgekozen en verzorgd door Arie Heystek en Ger Hüsen die er indien nodig ook tekst en uitleg bij gaven. Ger Hüsen bood en passant de vereniging Oud-DFC (veel leden van de Club van Honderd zijn ook lid van deze vereniging) twee wedstrijdballen aan. Hij deed dat als directeur van de JF Kennedyschool. De ballen waren  bedoeld als waardering voor de uitstekende wijze waarop onder leiding van Oud-DFC eerder deze maand op twee woensdagmiddagen schoolvoetbaltoernooien waren georganiseerd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com