DFC – DRECHTSTREEK (3): Pupil van de Week Bram geniet ondanks nederlaag

28 april 2007 1954x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – DRECHTSTREEK (3): Pupil van de Week Bram geniet ondanks nederlaag

Bram van Gelderen was vandaag de laatste Pupil van de Week van dit seizoen.  Dat gebeurde tijdens de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen van DFC 1. Tegenstander was Drechtstreek uit Papendrecht. Bram is de zoon van Pleun van Gelderen jr. en speelt sinds kort in DFC F1 na een kabouter-carrière. De F-pupil genoot, ook al kreeg DFC onder een zonnige hemel stevig slaag (0-5).


Zoals gebruikelijk woonde de Pupil van de Week de spelerslunch / voorbespreking bij. Verder nam hij onder meer deel aan de warming-up, ‘regelde’ hij de toss en de symbolische aftrap en kreeg hij na afloop de wedstrijdbal inclusief de handtekeningen van de spelers plus nog een DFC-vaantje. De laatste cadeautjes werden hem overhandigd door de DFC-spelers Jeroen Kleinhuis en Marco van Woerkom. Tussendoor mocht Bram aan de hand van scheidsrechter Verzijl door een erehaag van kabouters het speelveld betreden.


Bram was de elfde Pupil van de Week van deze nu voorbije competitie.  DFC begon begin dit seizoen met dit fenomeen, dat een succes mag worden genoemd. De belangstelling onder de DFC-pupillen was groot, de waardering door spelers en andere senioren eveneens.


ZIE OOK BIJGAANDE FOTOREPORTAGE VAN FRED VAN DONGEN

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com