DFC – DRECHTSTREEK (1): Teleurstellend competitieslot ( 0-5)

28 april 2007 2115x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC – DRECHTSTREEK (1): Teleurstellend competitieslot ( 0-5)

DFC 1 sloot vanmiddag de competitie af met een stevige thuisnederlaag tegen Drechtstreek uit Papendrecht (0-5).Bij rust leidden de gasten nog maar met 0-1. Het warme weer was in elk geval voor DFC geen inspiratiebron. Bovendien stond er voor beide teams niets meer op het spel.


Zo’n twintig minuten na rust bij een 0-2 stand kreeg DFC de kans zich weer in de wedstrijd te zetten. Merijn van Groesen zag zijn strafschop (toegekend nadat Dennis Raaymakers ten val was gebracht binnen de zestien) echter gestopt door de uitstekende doelman van Drechtstreek.


Doelpuntenmakers Drechtstreek: Jeroen Kuil (2x), Robert van Heijst, Laurens Maliepaard en Stefan Jonkman. Scheidsrechter Verzijl onderbrak het duel enkele malen voor een drinkpauze, waarvan zowel hij zelf als de spelers gretig gebruik maakten. De beide teams werden bij het betreden van het speelveld verwelkomd door een erehaag van kabouters van DFC en Dubbeldam. Die hadden eerder een alleraardigst voorwedstrijd gespeeld.


Basis DFC: Michael Peters; Emrah Kaya, Marcel van Nes, Marco van Woerkom, Mark Jongeneel; Raoul Martinez de Jong, Merijn van Groesen, Robin Ramesar, Stephan van Beusekom; Dennis Raaymakers, Sadik Karasahin. Wissels: Jeroen Kleinhuis, Marco Franken, Tayfun Sarier.


Uitslagen slotronde (22ste) vierde klasse C: DFC – Drechtstreek 0-5, Arkel – Stedoco 1-2, Lekvogels – HSSC’61 0-2, Gorkum – Asperen 2-5, Reeland – Streefkerk 0-5, VVAC – Noordeloos 7-1 (VVAC kampioen 3de periode).


Eindstand: Stedoco (kampioen) 59 punten, VVAC 49, Streefkerk en Asperen 39, Arkel 35, Drechtstreek en HSSC 32, DFC 24, Lekvogels 22, Reeland 19, Gorkum 17, Noordeloos 9.


Asperen, VVAC en Streefkerk spelen nacompetitie om promotie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com