De gastvrouwen, de geblesseerde preses, de zandbak en de voorjaarszon

28 april 2007 536x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De gastvrouwen, de geblesseerde preses, de zandbak en de voorjaarszon

28 april 2007. De laatste ronde van het competitievoetbal. Ongekend mooi weer. Het lijkt wel hoogzomer. Dorst, dorst, dorst zijn de steekwoorden op deze fraaie dag.


Voor DFC’s gastvrouwen is er een extra zonnetje. Zoals gebruikelijk aan het eind van het seizoen worden ze vereerd met een stevig boeket. Voor hun inzet en bereidwilligheid tijdens die vele vorige zaterdagen. Ook de preses van FC Dordrecht is present. In een scootmobiel. Ad Heijsman brak tijdens een vriendschappelijk potje voetbal twee weken geleden zijn heup. Ziekenhuisopname, operatie en sinds dinsdag weer thuis. Ad was jarenlang voorzitter van DFC, zijn roots liggen bij onze club. Zijn zoon speelt in het tweede.


Lichte treurnis bij het eerste. Stevig verlies. Opwinding bij A1 en het tweede. Mooie resultaten.


De competitie zit er op. De droge velden zijn evenals de bespelers hard toe aan vocht. En het kleine meisje? Dat vond al die zandvlaktes wel lekker. Om in de spelen, zoals in de zandbak van de speeltuin…


TEKST EN FOTO’S FRED VAN DONGEN

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com