DC Jeugdbokaal (2): ASWH na winst op DFC al zeker van plaats bij laatste 16

3 april 2007 714x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DC Jeugdbokaal (2): ASWH na winst op DFC al zeker van plaats bij laatste 16

Door DFC A1 vanavond met 1-3 te verslaan heeft ASWH A1 zich nu al gekwalificeerd voor de achste finales van het populaire toernooi om de Dordt Centraal jeugdbokaal. De Ambachters wonnen immers ook hun eerste wedstrijd; uit bij Papendrecht A1 werd het 0-4.


De ASWH-goals kwamen vanavond op naam van Carlo Exposito Diaz, Guillem van Dijk en Peter Paul Noorloos. Voor DFC scoorde invaller-spits Ibrahim Karasahin. Het duel werd geleid door scheidsrechter Henk van Hoogdalem uit Gorinchem.


De stand in poule B na vanavond luidt: ASWH 2-6 (7-1), 2 Dubbeldam 0-0, 3 DFC 1-0 (1-3), 4 Papendrecht 1-0 (0-4). Het progamma ven de overige wedstrijden in deze poule: 11 april Papendrecht A1 – Dubbeldam A1, 17 april ASWH – Dubbeldam, 18 april Papendrecht – DFC en 24 april Dubbeldam – DFC. 


De nummers een en twee kwalificeren zich rechtstreeks voor de achtste finales. Daarbij komen de vier beste nummers drie uit de zes poules.


Het huis-aan-huisblad Dordt Centraal dat het toernooi mede organiseert, was vanavond present via fotograaf Michel Sterrenberg. Zijn verslag en foto’s staan woensdag 11 april in Dordt Centraal. Michel stelde niettemin nu al enkele foto’s beschikbaar voor de website van DFC, waarvoor dank.


 http://www.dordtcentraaljeugdbokaal.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com