D-pupillen DFC te sterk voor meisjesteam van de KNVB: 3-1

23 april 2007 548x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D-pupillen DFC te sterk voor meisjesteam van de KNVB: 3-1

De D1-pupillen (jongens) van DFC hebben dinsdagavond thuis een oefenwedstrijd tegen een meisjesselectie van de KNVB met 3-1 gewonnen. De ruststand luidde 2-1.


Het DFC-team was aangevuld met enkele E-pupillen. Vooral voor rust liet DFC goede aanvallen zien. Na de hervatting waren de KNVB-meisjes in de meerderheid maar wisten ze het overwicht niet te verzilveren. Dat kwam mede door enkele goede reddingen van DFC’s doelman Dennis de Vos.


Het selectieteam van de KNVB bestond uit meisjes onder de 13 jaar. Zoals bekend stelt de KNVB onder meer op basis van een jeugdplan regelmatig selectieteams samen voor jongens en meisjes uit allerlei leeftijdscategorie√ęn. De bond wil hiermee niet alleen het voetbal stimuleren maar ook een bijdrage leveren aan verdere verhoging van het spelniveau.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com