Ad Heijsman (FC Dordrecht, DFC) breekt bekken op twee plaatsen

17 april 2007 957x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ad Heijsman (FC Dordrecht, DFC) breekt bekken op twee plaatsen

Voorzitter Ad Heijsman (foto) van FC Dordrecht heeft  zijn bekken op twee plaatsen gebroken. Het ongeval gebeurde vrijdagavond tijdens een vriendschappelijk potje voetbal tussen de business-clubs van FC Dordrecht  en FC Zwolle. De eerste teams van deze ploegen speelden vrijdagavond in Dordrecht tegen elkaar voor de competitie in de eerste divisie.


Heijsman moest dat duel missen; hij lag toen al in het Dordtwijk-ziekenhuis. In een interview vanmorgen in AD De Dordtenaar vertelde Heijsman, die ook jaren voorzitter was van DFC over de toedracht: ,,Ik had ja gezegd op het verzoek van de businessclub van FC Dordrecht om mee te spelen tegen FC Zwolle. Een jaar eerder had ik ook meegedaan. Na drie minuten ging het echter helemaal fout. Ik maakte een verkeerde kapbeweging en brak, zoals later bleek, mijn bekken op twee plekken”.


In het vraaggesprek met AD De Dordtenaar laat Heijsman ook weten dat FC Dordrecht en DFC onomwonden zijn favoriete clubs zijn. Verwonderlijk is dat niet. Heijsman speelde jaren bij DFC, bekleedde er kaderfuncties, was ook enige tijd voorzitter en komt nog altijd kijken naar zijn zoon Peter ‘Jensen’ die in DFC 2 speelt.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com