Wedstrijden meeste DFC-teams afgelast; alleen E1 kwam in actie

3 maart 2007 686x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijden meeste DFC-teams afgelast; alleen E1 kwam in actie

Alle voor vandaag vastgestelde thuiswedstrijden van DFC-teams zijn afgelast vanwege de slechte gesteldheid van de velden.


Consul Peter Louwman (foto) vanmorgen: ,,Om middernacht was er nog niets aan de hand. In de loop van de nacht is evenwel zoveel regen gevallen dat de velden vanmorgen min of meer blank stonden. Het moet met bakken uit de hemel zijn gevallen”. Dat betekende dat DFC 1 (tegen Streefkerk), DFC 2, DFC 3, DFC B1 en DFC E2 niet in actie komen.


Van de uitwedstrijden van DFC-teams werd het duel van DFC A1 in Tilburg tegen Longa A1 eveneens afgelast. Ook het duel van DFC C1 bij Oranje Wit ging niet door. E1 speelde als enige wel, omdat gastheer Rijsoord over kunstgras beschikt . DFC E1 won met 2-4.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com