Vierde zege op rij voor DFC 2 ondanks rode kaart keeper Ronald

25 maart 2007 762x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vierde zege op rij voor DFC 2 ondanks rode kaart keeper Ronald

Bij aankomst zaterdagmiddag in Rijsoord bleek dat DFC 2 moest spelen op kunstgras. Ondanks deze “handicap” wist de ploeg weer een overwinning te behalen. Rijsoord 4 moest er met 0-2 aan geloven.


De wedstrijd begon rustig, Rijsoord vocht voor z’n laatste kans – bij verlies was de ploeg gedegradeerd. Maar na ruim  20 minuten wennen aan het veld, kreeg DFC de overhand. Dat resulteerde in een mooie voorzet van Erik Bouwens die fraai werd afgerond door Maarten van Dalen (0-1).


Tien minuten na rust  werd DFC-keeper Ronald van het veld gestuurd vanwege een handsbal ‘buiten de 16′. De ongelukkige Ronald: ,,Er ging een buitenspelmoment aan vooraf, maar op een meter buiten het strafschopgebied kreeg ik de bal tegen de arm geschoten. Mede door onsportief gegil van de spits van Rijsoord kwam de rode kaart. De scheidsrechter had volgens de regels gelijk, maar het blijft een vreemde regel.”


Met “Opa” Johan Mol (foto) in de goal werd er verder gevoetbald met tien man. Toch bleef het tweede beter. Toen Steve Rokette binnen de zestien ten val werd gebracht, schoot Maarten Jansen (nog steeds op zijn mooie rode voetbalschoenen) vanaf elf meter onberispelijk binnen: 0-2. Door fraaie reddingen van gelegenheidskeeper “Opa” bleef het bij 0-2 en behaalde DFC 2 zijn vierde zege op rij.


Basis DFC 2: Ronald van Pelt, Tomas Nuijten, Faroek v.d. Straaten, Willem Opmeer, Martijn “Tinus” v.d.Waal, Maarten Jansen, Peter Jensen Heijsman, Conan Vorster, Maarten van Dalen, Erik Bouwens, Steve Rokkette. Wissels: Davey “Menno” Bommel en Johan Opa Mol.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com