VANDAAG: Marco van Pelt Pupil van de Week***Robert Sand zingt

14 maart 2007 713x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor VANDAAG: Marco van Pelt Pupil van de Week***Robert Sand zingt

DFC speelt vandaag (zaterdag) alweer zijn achttiende competitiewedstrijd. Thuis wordt om half drie afgetrapt tegen Streefkerk. Dit duel werd twee weken geleden afgelast omdat hevige regenval het veld onbespeelbaar had gemaakt.


Pupil van de Week is vandaag Marco van Pelt. Hij speelt in DFC F1, is de zoon van keeper Ronald van DFC 2 en de kleinzoon van Jan van Pelt die al jaren in allerlei functies actief is binnen DFC. Ook is er weer een artiest-van-de-dag. Na de wedstrijd treedt zanger Robert Sand uit Rotterdam op in de kantine. Hij was er ook bij toen DFC eind september thuis de derby tegen SC Reeland won.


Zowel voor DFC als voor Streefkerk wordt het een belangrijke wedstrijd. DFC deelt virtueel met Arkel de koppositie in de derde periode, omdat de nummers een en twee – Stedoco en Asperen – al een periodetitel op zak hebben. Streefkerk verloor zijn laatste twee duels en is op zoek naar vormherstel.


Het huis-aan-huis-blad Dordt Centraal riep DFC – Streefkerk in zijn editie van vrijdag uit tot Wedstrijd van de Week gezien de belangen die voor beide ploegen op het spel staan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com