Sponsorsessie DFC (2): Andere locatie is ook voor DFC een goede zaak

1 maart 2007 606x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sponsorsessie DFC (2): Andere locatie is ook voor DFC een goede zaak

FC Dordrecht-preses Ad Heijsman, die ook enige tijd voorzitter was van DFC, verwacht dat voor de zomer definitief bekend is waar het nieuwe stadion van FC Dordrecht verrijst. Hij baseerde zich op ‘het laatste nieuws’ dat hij gistermorgen van de zijde van de gemeente Dordrecht – ‘waarmee we inmiddels goed contact hebben’ – kreeg te horen.


,,De gemeente betrekt nu ook de regio en de provincie bij de plannen omdat het nieuwe stadion zeker 30 jaar op de gekozen locatie mee moet.  Ik kan nu dus zeggen: ja het komt er”. ,,Er ligt hier (de huidige accommodatie van FC Dordrecht inclusief het naburige grondgebied van DFC – red.) voor 20 miljoen euro aan bouwgrond. Bestemd voor woningbouw. Vanaf de Rondweg tot aan DFC mag niet worden gebouwd. RCD zal dus blijven waar het zit. De grond van DFC wordt aan woningbouw besteed, zodat DFC op niet al te lange termijn een andere locatie krijgt. Dat zal een goede zaak zijn”, aldus Heijsman verwijzend naar de beperkte groeimogelijkheid van DFC op het huidige complex.


FC Dordrecht is hard toe aan een nieuwe locatie. ,,Een nieuw stadion langs de snelweg levert meer exposure-waarde op. Nu halen we op de huidige plek maximaal 1,1 miljoen aan sponsoring op.” En dat zal meer moeten worden als FC Dordrecht echt de sprong naar de eredivisie wil maken. DFC kan daarvan dus profiteren.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com