Sponsorsessie DFC (1): Gasten zorgen voor gezellige en informatieve avond

1 maart 2007 671x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sponsorsessie DFC (1): Gasten zorgen voor gezellige en informatieve avond

Een kleine vijftig sympathisanten van wie meer dan de helft  officiële sponsors woonden gisteravond de speciale Sponsorbijeenkomst van DFC bij. Ze konden luisteren naar de boeiende voetbal-ervaringen van oud-DFC-speler-en voorzitter Gerard Bouwer. Hij is al sinds 1993 lid is van het bestuur betaald voetbal van de KNVB, speciaal belast met de financiën.


Ook kregen ze achtergrondinformatie over het huidige succes van DFC’s buurman en dochter FC Dordrecht in de eerste divisie. Dat werd geschetst door Dordts voorzitter Ad Heijsman en zijn assistent-trainer Harry van der Laan. Ze deden dat in interviewvorm waarbij Ger Hüsen als gespreksleider fungeerde. Het leverde allemaal vermakelijke anekdotes maar ook nieuwtjes op.


Harry van der Laan verving trainer FC Dordrecht-trainer Gert Kruys die op het laatste moment moest afzeggen. Zoals bekend staat FC Dordrecht op de drempel van een periodetitel, die vrijdagavond kan worden binnengesleept.


De uitgenodigde sponsors waren een en al oor, mede omdat alle gastsprekers boeiend, beeldend en in vlotte bewoordingen hun ervaringen uiteenzetten. De organisatie lag in prima handen van DFC’s buitengewoon actieve Sponsorcommissie, waarvan Bert Boogert alle programma-onderdelen vlotjes aaneenkoppelde. Hij rondde de sessie af met hulde voor Rien van Halen van het gelijknamige organisatiebureau en Keurslager Martin van Wijngaarden die het warm buffet voor de gasten had geregeld.


DFC-voorzitter Ad van Dongen benadrukte tijdens zijn dankwoord andermaal het belang van de sponsors en uitte waardering voor hun bijdragen aan DFC. Voor ieder van de de gastsprekers had hij een goeie  Gran Reserva (Spaanse wijn) meegenomen.


De pers was vertegenwoordigd door Piet de Meer van de Stem van het Weekend en De Stem van Dordt. Zijn verslag van de sessie kunt u lezen in de editie van a.s. vrijdag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com