Rommelmarkt DFC weer een groot succes

31 maart 2007 1173x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Rommelmarkt DFC weer een groot succes

De Rommelmarkt die DFC vandaag in de eigen sportzaal organiseerde is een groot succes geworden. De belangstelling was zelfs groter dan die in november toen er voor het eerst zo’n evenement werd georganiseerd.


Om elf uur vanmorgen stond er al een enorme rij belangstellenden voor de toegangsdeur van de zaal. Het aanbod aan tweedehands spullen was ook buitengewoon groot en gevarieerd. De dik tien DFC-vrijwilligers kwamen af en toe handen tekort om uitleg te geven en transacties af te sluiten. Kasbewaker Gerrit Draaijer liep dan ook terecht met veel trots op zijn gezicht rond.


De opbrengst van de Rommelmarkt komt ten goede aan de clubkas van DFC. Nu al wordt voorzichtig gesproken over een herhaling van dit evenement aan het einde van dit jaar.


Bijgaand een fotoreportage van de Rommelmarkt van vandaag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com