PUPILLEN: Eerste competitiepunt voor DFC F1 (1-1)

31 maart 2007 877x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor PUPILLEN: Eerste competitiepunt voor DFC F1 (1-1)

Zaterdagmorgen was het na afloop van de wedstrijd tegen Hardinxveld feest voor onze jongste voetballertjes van DFC. Met een selectie van inmiddels 12 spelers was het eerste punt binnen.


‘Pa’ Tim Rook meldt: ,,Met veel plezier en vastberaden deze wedstrijd in ieder geval niet te verliezen, gingen ze van start. Met in hun achterhoofd de 6-1 nederlaag tijdens de uitwedstrijd een paar weken geleden, waren ze gebrand op revanche. Na de vele trainingen zie je gewoon dat die jongens groeien in hun spel. Er komt lijn in, er wordt overgespeeld, aangevallen en verdedigd. Ze zijn niet meer bang voor de bal en gaan er echt voor. Prachtig om te zien hoe zij het beleven. Ook Merijn van Groesen en Louisiano Trinidad (foto), spelers van DFC1 die de jongens sinds twee weken trainen op donderdag, waren dolenthousiast en coachten vanaf de zijlijn vol overgave. Net voor rust werd er gescoord door Hardinxveld (0-1).”


,,Na de limonade kwam er een nog fanatieker DFC tevoorschijn. Na een uitrap van keeper Fatih Uysal, wederom in topvorm, volgde een solo van Gino Creutzburg, die hijzelf prachtig afrondde: 1-1. Het eerste punt was een feit en na de traditionele strafschoppenserie, die wederom werd gewonnen, was er na het douchen een feestje met patat, snacks en kindercola. “Dinsdag 3 april speelt F1 opnieuw een competitiewedstrijd. Om zes uur wordt thuis afgetrapt tegen Papendrecht F7.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com