Piepjong DFC 2 verslaat Wieldrecht 3 met 1-0

17 maart 2007 570x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Piepjong DFC 2 verslaat Wieldrecht 3 met 1-0

Een ongekend jeugdig DFC 2 klopte vanmiddag thuis Wieldrecht 3 met 1-0. De stand was al bij rust bereikt. De winnende goal kwam opnieuw van Maarten Janssen.


Held van de dag was DFC-doelman Ronald van Pelt. Voor rust keek hij een Wieldrecht-strafschop tegen de rechterpaal en in blessuretijd stopte hij een tweede Wieldrecht-penalty fraai. Hierdoor bleven de drie winstpunten thuis.


Door blessure en vakanties moest het tweede een beroep doen op enkele B-jeugdspelers.  Die zagen hun wedstrijd in Zeeuws-Vlaanderen uitgesteld en zetten zich heel loyaal aan de club spontaan in als invallers. Het viertal Jelle Cové, Firat Kaynar, Hikmet Uysal en Volkan Mavili acteerde uitstekend en had een belangrijk aandeel in de fraaie overwinning.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com