Paginagroot verhaal over Sponsorsessie DFC in De Stem van het Weekend

2 maart 2007 595x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paginagroot verhaal over Sponsorsessie DFC in De Stem van het Weekend

De Stem van het Weekend besteedt in de editie van vandaag uitgebreid aandacht aan de DFC’s sponsorbijeenkomst van afgelopen woensdagavond. Redacteur Piet de Meer hing zijn verhaal op aan twee bekende gastsprekers tijdens die avond: Gerard Bouwer en Ad Heijsman.


Beiden hebben bij DFC min of meer uitgebreide sport-roots liggen. Jarenlang droegen ze het wedstrijdshirt van DFC: Gerard in het eerste, Ad in lagere, vooral recreatieve teams. Ook bestuurlijk hebben ze zich bij DFC onderscheiden.


Heijsman is bezig aan zijn vierde jaar als voorzitter van succesclub FC Dordrecht. Bouwer maakt sinds 1993 deel uit van het bestuur betaald voetbal van de KNVB. Hij is thans na de organisatorische reconstructie commissaris van de voetbalbond.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com