Paaskamp DFC-jeugd: inchrijven kan ook a.s. zaterdag 10 maart nog

3 maart 2007 659x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paaskamp DFC-jeugd: inchrijven kan ook a.s. zaterdag 10 maart nog

Het traditionele Paaskamp voor de jeugd van DFC wordt dit jaar gehouden van 6 tot en met 9 april. Locatie is net als vorig jaar vakantieoord De Zilveren Schor in het Zeeuwse Arnemuiden. De jeugdige DFC-delegatie zal zich daar bezighouden met allerlei sportieve en recreatieve activiteiten.


De inschrijving inclusief betaling voor het Paaskamp 2007 is afgelopen zaterdag begonnen. De eerste inschrijvingsronde leverde een bemoedigend resultaat op. Ondanks het slechte weer en de algehele afgelasting hebben toch al ruim 20 jeugdspelers zich opgegeven, aldus jeugdbestuurslid Hans Boogert.


Vanwege de vele afgelastingen van zaterdag jl. is de inschrijvingstermijn verlengd.  Ook komende zaterdag 10 maart kan men tussen 10.00-12.00 uur in de commissiekamer terecht om in te schrijven. De aanmeldingsformulieren zijn al via de trainers en leiders verstrekt. De deelname kost 60 euro. In het clubgebouw  hangen flyers om iedereen te attenderen op het Paaskamp.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com