OEFENDUEL: Jong DFC legt het af tegen SC Reeland: 1-4

13 maart 2007 698x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor OEFENDUEL: Jong DFC legt het af tegen SC Reeland: 1-4

Een zeer jong DFC verloor gisteravond de oefenwedstrijd tegen SC Reeland-Zo met 1-4 na een 0-2 ruststand. Bij DFC ontbraken onder meer Jeroen Kleinhuis en de zieke verdedigers Mark Jongeneel en Marco van Woerkom. Trainer Laurens Gerlich deed zodoende een beroep op de A1-spelers Sabit Kayhan (17) en spits Ebu Ozurk (18). Voor laatstgenoemde betekende dat zijn debuut in de hoofdmacht van DFC; Sabit beleefde twee weken geleden uit bij Lekvogels zijn doop in het eerste. De gemiddelde leeftijd van de basis-elf bedroeg iets meer dan 20 jaar.


Gerlich zag tot zijn genoegen dat een half uur voor tijd spits Sadik Karasahin zijn rentree maakte na een afwezigheid van twee en een halve maand als gevolg van een ernstige voetblessure. Sadik smaakte het genoegen kort voor tijd DFC’s enige goal te mogen maken.


Hoewel DFC voor rust enkele aardige aanvallen opzette, was de zege van het diverse keren snel uitbrekende Reeland terecht.


Basisopstelling DFC: Michael Peters; Tayfun Sarier, Marcel van Nes, Merijn van Groesen, Sabit Kayhan; Dennis Raaymakers, Stephan van Beusekom, Robin Ramesar, Emrah Kaya; Jams Beije, Ebu Ozturk. Wissels: Marco Franken, Maarten Janssen, Steve Rokette, Sadik Karasahin, Melvin Jongeneel.


Scheidsrechter Jac Valk, ooit ook spelend in DFC’s hoofdmacht, floot in de geest van de wedstrijd, dus bekwaam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com