Jongste DFC-mannen (F1) spelen zaterdag hun eerste thuiswedstrijd

11 maart 2007 749x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jongste DFC-mannen (F1) spelen zaterdag hun eerste thuiswedstrijd

De jongste DFC-mannen (DFC F1) verloren zaterdag met 11-2 verloren van een veel groter en fysiek sterker OMC F5. Toch liet DFC zich van z’n beste kant zien. Bij OMC liepen spelertjes rond van  9 jaar oud; de kleintjes van DFC zijn nog maar  6 en 7 jaar oud.


Toch wisten deze helden twee keer te scoren. Gino Creutzburg maakte beide treffers. De rust werd in gegaan met een 6-2 achterstand. Komende zaterdagmorgen om negen uur speelt F1 z’n eerste thuiswedstrijd. Dubbeldam F11 is de tegenstander. Oproep van mede-teamleider Ronald van Pelt: Kom ze aanmoedigen!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com